Producten

Voordeel pakket A (plaswekker met 3 broekjes) Volledige grootte weergeven

Voordeel pakket A (plaswekker met 3 broekjes)

Uit onderzoek is gebleken dat een plaswekker met verschillende geluiden een positieve invloed heeft op de plastraining van uw kind. 
Deze voordelige set bevat een plaswekker en 3 plasbroekjes voor uw kind.

 

Meer details

€ 141,80

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Het wisselen van het wekgeluid verhoogt de gevoeligheid om wakker te worden van de wekker en na enige tijd ook om wakker te worden van een volle blaas. Hierdoor wordt uw kind zo snel mogelijk van de plasproblemen verlost. De bijbehorende plasbroekjes hebben een modern design in mooie kleuren waardoor ze niet te onderscheiden zijn van een normale onderbroek. Het is dus niet zichtbaar dat uw kind een plasbroekje draagt.

De Rodger draadloze plaswekker bestaat uit een zender en een ontvanger. De ontvanger kan in het stopcontact worden geplaatst, maar kan ook worden gebruikt op batterijen (2x AAA).
Het zendertje van de plaswekker is eenvoudig op het plaswekkerbroekje te klikken door middel van 2 drukknopen. Er zitten koperen sensordraden in het stiksel van het plasbroekje die de eerste druppels urineverlies meten. De sensoren lopen bij de broekjes verschillend, afhangend van geslacht. Bij contact met vocht zenden de sensoren een signaal naar de plaswekker, waarop er alarm geslagen wordt en het kind wakker wordt gemaakt. U kunt uit maar liefst 8 verschillende alarmgeluiden kiezen. Het volume is in verschillende maten verstelbaar.

De sensorbroekjes vallen normaal. Mocht uw kind tussen maten in zitten, raden wij aan om de grotere maat te nemen.
Voor gebruik dienen de broekjes op 60 graden te worden gewassen om de coating van de sensordraden te verwijderen. Dit zorgt voor optimale urinedetectie.

Vaak vergoeden verzekeringen een plaswekkerset. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u een aantal plaswekkerbroekjes vergoed. 

Op de betalingspagina kunt u de optie kiezen om Rodger te laten controleren of uw bestelling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

  • Dit product komt mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding: Ja