Producten

Rodger Website
Voordeel pakket A (plaswekker met 3 broekjes) Volledige grootte weergeven

Voordeel pakket A (plaswekker met 3 broekjes)

Zender en ontvanger (wekker) met 8 verschillende geluiden en instelbaar volume tot een luid wekgeluid, 3 plaswekkerbroekjes (katoen), gebruiksaanwijzing en een plaskalender

 

Meer details

€ 134,40

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Zender en ontvanger (wekker) met 8 verschillende geluiden en volumeregelaar, 3 plaswekkerbroekjes (uitwasbaar), gebruiksaanwijzing en een plaskalender.

De draadloze plaswekker bestaat uit een zender en een ontvanger. De ontvanger wordt in het stopcontact geplaatst, maar kan ook worden gebruikt op batterijen (bijvoorbeeld voor op de camping, of op vakantie in het buitenland).
Het zendertje van de plaswekker is eenvoudig op het plaswekkerbroekje te klikken d.m.v. drukknopen. Bij enkele druppels urineverlies zal de zender een signaal naar de ontvanger sturen, deze zal dan een door u gekozen signaal geven.

Begeleiding:
Mocht u tijdens de plaswekker training behoefte hebben aan begeleiding of specifieke vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Deze is te bereiken via 0541-351449 of info@rodger.nl.

Het kan zijn dat u in aanmerking komt voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar. U kunt dit controleren in dit overzicht.

Een extra ontvanger (optioneel) is handig voor op uw eigen slaapkamer of in de vroege avond in de huiskamer. De wekker gaat gelijk af met de wekker van uw kind, zodat u het kind kunt helpen als de wekker afgaat. 

Er is naast de papieren versie van de plaskalender ook een online plaskalender beschikbaar met spelletjes.

  • Dit product komt mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding: Ja